|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Matei
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 12:46 pm Post subject: livrare cantitati mici? |
|
|
| Buna ziua! M-ar interesa o cantintate mica de neopor 30 mp de 15 cm grosime cu densitatea de 24 kg/mc (daca exista asa ceva ca nu ma pricep). Vreau sa stiu cat costa si daca trebuie adeziv special pt lipirea lui de perete (daca da vreau sa stiu costul total al acestora) si de unde il pot procura, stau in localitatea Calafat, Jud Dolj. Multumesc mult, astept raspunsul d-voastra. |
|
| Back to top |
|
 |
marincrutescu Moderator
Joined: 20 Nov 2008 Posts: 146 Location: Bragadiru, Romania
|
Posted: Mon Apr 19, 2010 6:46 pm Post subject: Re: livrare cantitati mici? |
|
|
| Matei wrote: | | Buna ziua! M-ar interesa o cantintate mica de neopor 30 mp de 15 cm grosime cu densitatea de 24 kg/mc (daca exista asa ceva ca nu ma pricep). Vreau sa stiu cat costa si daca trebuie adeziv special pt lipirea lui de perete (daca da vreau sa stiu costul total al acestora) si de unde il pot procura, stau in localitatea Calafat, Jud Dolj. Multumesc mult, astept raspunsul d-voastra. |
MIERCURI UN CAMION DE LA NOI PLEACA LA O LUCRARE LA BAILESTI SI AR PUTEA SA-TI ADUCA MATERIALUL PINA LA BAILESTI.
ITI TREBUIE 4,5 MC DE EPS 120, 24 KG/MC X 240 LEI/MC = 1080 LEI.
DACA PERETELE ESTE DREPT, AVEM ADEZIV CHIMIC, EUROFIX, INTRA UN KG/MP, ADICA 2 CUTII X14 KG, X 125 LEI = 250 LEI; NU MAI TREBUIE DIBLURI; IN CAZ CA AVETI ZIDUL CU DENIVELARI DE 1-2 CM, SE POATE UTILIZA ADEZIV CLASIC LA CARE SE MONTEAZA DIBLURI LA 24 ORE DE LIPIRE; INTRA 6 BUC./MP = 180 BUC, O CUTIE DE 150 BUC = 100 LEI, LUNGIME 200 MM.
IN CAZ CA VA HOTARITI, SCRIETI LA ADRESA ,,CONTACT@AMVIC.RO _________________ Marin Crutescu
--
In fiecare duminica, ora 10.30, "Amvic casa viitorului!", OTV |
|
| Back to top |
|
 |
Matei
|
Posted: Tue May 18, 2010 1:31 pm Post subject: Multumesc. |
|
|
Am primit materialul, merita tot efortul pentru procurarea lui  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|