| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
leinad
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 8:24 pm Post subject: preturi cofraje 2010 |
|
|
Buna ziua,
Suntem 2 familii care avem incheiate cu dvs. (Amvic) 2 contracte de achizitie cofraje la inceputul anului 2009 cu avans de 40% si la un pret cu 40% discount fata de pretul actual de pe site. Contractul a fost prelungit prin act aditional pana la 31.12.2010. Pana acum nu am putut incepe lucrarea deoarece conditiile de creditare au fost foarte vitrege. Avem convingerea ca pe parcursul anului 2010 vom putea realiza constructia si implicit derularea contractului de achizitie a cofrajelor.
Intrebarea mea este urmatoarea: La ce pret vom achizitiona cofrajele dupa data de 31.03.2010 in conditiile contractelor mai sus amintite?
In asteptarea raspunsului dvs., va multumim. |
|
| Back to top |
|
 |
marincrutescu Moderator
Joined: 20 Nov 2008 Posts: 146 Location: Bragadiru, Romania
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 7:41 pm Post subject: Re: preturi cofraje 2010 |
|
|
| leinad wrote: | Buna ziua,
Suntem 2 familii care avem incheiate cu dvs. (Amvic) 2 contracte de achizitie cofraje la inceputul anului 2009 cu avans de 40% si la un pret cu 40% discount fata de pretul actual de pe site. Contractul a fost prelungit prin act aditional pana la 31.12.2010. Pana acum nu am putut incepe lucrarea deoarece conditiile de creditare au fost foarte vitrege. Avem convingerea ca pe parcursul anului 2010 vom putea realiza constructia si implicit derularea contractului de achizitie a cofrajelor.
Intrebarea mea este urmatoarea: La ce pret vom achizitiona cofrajele dupa data de 31.03.2010 in conditiile contractelor mai sus amintite?
In asteptarea raspunsului dvs., va multumim. |
va mentinem pretul stabilit anterior;
M.C. _________________ Marin Crutescu
--
In fiecare duminica, ora 10.30, "Amvic casa viitorului!", OTV |
|
| Back to top |
|
 |
|