|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sunairgy
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 3:30 pm Post subject: Termosifon |
|
|
Ce parere aveti de panoul solar termosifon?
www.sunairgy.com |
|
| Back to top |
|
 |
gabone
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 11:51 am Post subject: |
|
|
Este recomandat datorita siplitatii si lipsa pompei de circulatie precum si montajul facil. Presupun ca este recomandat si de pret. Daca se mai adauga si um Motor-6, sistemul rezultant devine chiar interesant pentru o locuintza mica sau o casa de vacantza.
La modul general, toate aceste "neconventzionale" sunt foarte bune, problema costului fiind principala opreliste a omului de rand in a le achizitiona, ca de informat, fiti sigur ca aproape toti stiu despre ele, viitorul fiind dat in primul rand de POLITICILE DE MARKETING ale producatorilor si distribuitorilor, care, ar fi cazul, sa se MULTUMEASCA CU MAI PUTIN. |
|
| Back to top |
|
 |
marincrutescu Moderator
Joined: 20 Nov 2008 Posts: 146 Location: Bragadiru, Romania
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 11:07 am Post subject: Re: Termosifon |
|
|
Antic, tehnica evoluiaza. Performanta lui este doar in sezonl cald. _________________ Marin Crutescu
--
In fiecare duminica, ora 10.30, "Amvic casa viitorului!", OTV |
|
| Back to top |
|
 |
sunairgy
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 12:36 pm Post subject: |
|
|
| Dar de panoul fotovoltaik Black Label ce parere aveti?? |
|
| Back to top |
|
 |
marincrutescu Moderator
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 7:15 pm Post subject: |
|
|
| sunairgy wrote: | | Dar de panoul fotovoltaik Black Label ce parere aveti?? |
In caz ca cunoasteti, rog precizati o singura locuinta din RO, care este independenta sau macar in proportie de 80%, energetic, datorita panourilor fotovoltaice ?.
In tarile civilizate-civilizate si nu occidentale, statul incurajeaza financiar montarea de panouri fotovoltaice, iar E.E. este ,, pompata ,, in sistemul de distributie . Pentru acest lucru, cei care furnizeaza acest ,, curent verde ,, primesc o suma /kwh, intre 0,5 la 0,72 eu, adica este o afacere pentru cei 2 parteneri : statul cheltuie mai putini bani pentru MEDIU- poluarea se reduce, iar furnizorul cistiga circa 7-10%/circa 25 ani.
Nu conteaza marca paoului, el trebuie sa fie in suprafata cit mai mare, pentru a fi rentabil. _________________ Marin Crutescu
--
|
| Back to top |
|
 |
gabone
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 9:01 pm Post subject: |
|
|
| Bunica mea (Dumnezeu s-o odihneasca) spunea: "asta-i piatra scumpa la gatul caprei, mama". Mai avem mult de mers pana acolo. |
|
| Back to top |
|
 |
marincrutescu Moderator
|
Posted: Sun Oct 25, 2009 2:53 pm Post subject: |
|
|
| gabone wrote: | | Bunica mea (Dumnezeu s-o odihneasca) spunea: "asta-i piatra scumpa la gatul caprei, mama". Mai avem mult de mers pana acolo. |
Depindem de cei care ne conduc, insa dinsii sunt dintre noi.
Cu sima,
Marin Crutescu _________________ Marin Crutescu
--
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|